Un băiat de 17 ani, din Piteşti, s-a spânzurat din dragoste

Un băiat de 17 ani, din Piteşti, s-a spânzurat din dragoste

Foto arhivă Adevărul

Un adolescent din Piteşti s-a spânzurat, vineri seara, în apartamentul în care locuia, cel mai probabil, din dragoste. A fost găsit de mama şi sora lui, însă prea târziu.


Băiatul avea 17 ani  şi era elev la Colegiul Tehnic Armand Călinescu din Piteşti. Locuia cu mama şi cu sora lui într-un bloc ANL, din zona Găvana, tatăl fiind plecat la lucru, în străinătate. 

Vineri seara a profitat de faptul că este singur şi şi-a dus la capăt un plan sinucigaş greu de imaginat pentru cei care-l cunoşteau.

Prima care a ajuns acasă a fost sora băiatului. N-a putut intra în locuinţa încuiată pe dinăuntu şi a tot încercat să-şi sune fratele, despre care bănuia că este înăuntru.Cum băiatul nu a răspuns  şi-a alertat mama, care a alergat într-un suflet de la serviciu şi a cerut ajutorul unui vecin. Bărbatul a escaladat un balcon şi a intrat pe geam, ca să le deschidă femeilor locuinţa. 

Mama şi fiica l-au găsit pe băiat spânzurat. Femeia n-a mai apucat decât să sune la 112 şi a leşinat. Echipajul trimis să intervină n-a mai putut decât să constate decesul. 

Rudele spun că nimic nu le-a dat de gândit că băiatul ar avea gânduri sinucigaşe. Prietenii însă iau în calcul ipoteza că tânărul s-a sinucis din dragoste, dat fiind faptul că în urmă cu o săptămână se certase cu iubita sa. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: