Revoltător. Şapte tineri din Argeş au violat o minoră cu probleme psihice şi retard

Revoltător. Şapte tineri din Argeş au violat o minoră cu
probleme psihice şi retard

Cinci dintre violatori au fost reţinuţi de poliţişti FOTO: Poliţia Argeş

Şapte tineri din comuna argeşeană Corbeni au violat o tânără cu retard şi probleme psihice. Evenimentul s-a produs în noaptea de 18 spre 19 martie, iar cinci dintre violatori sunt deja în arestul Poliţiei Argeş.

Minora are 17 ani şi a fost violată în mai multe locuinţe după ce iniţial a fost ademenită de un băiat de 14 ani pe care îl cunoştea. Ulterior, băiatul a şantajat-o că va face publice fotografii cu ea în timpul actului sexual.

Cinci dintre tineri au fost reţinuţi deja de către poliţişti, iar alţi doi sunt cercetaţi în libertate după ce au declarat anchetatorilor că au înţeles că minora ar fi făcut sex de bunăvoie. Surse din cadrul Poliţiei Argeş ne-au declarat că în această săptămână minora va fi supusă unei expertize psihiatrice şi dacă se va dovedi că aceasta nu are discernământ vor fi arestaţi şi ceilalţi doi tineri.

Revoltător este şi faptul că după ce au violat-o pe tânără, cei şapte băieţi au aruncat-o în stradă fără să îi mai intereseze de ea. Minora a ajuns cu greu acasă în stare de şoc. Ulterior, rudele acesteia, care o căutaseră mai bine de cinci ore, au aflat ce a păţit şi au anunţat poliţiştii.

Vă mai recomandăm şi:

Povestea emoţionantă a lui Daniel,  românul cu paralizie cerebrală care a impresionat o lume întreagă. Ce a scris despre el o vedetă de la Hollywood – VIDEO

Turcia, violenţa îndreptată asupra femeilor şi succesul nefast al neotradiţionalismului islamic

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările