Informaţie şocantă despre dublul criminal din Argeş. Îşi anunţase crima la TV încă de acum câteva luni VIDEO

Informaţie şocantă despre dublul criminal din Argeş. Îşi anunţase crima la TV încă de acum câteva luni VIDEO

El este autorul dublei crime din Mihăieşti Argeş FOTO captură video Antena 1

Criminalul fusese în studioul unei cunoscute emisiuni TV, împreună cu soţia, într-o tentativă de împăcare publică. Întrebat de moderatoare cu privire la informaţia că şi-ar fi ameninţat soţia cu moartea, el a recunoscut că aşa a făcut şi că nu va ezita să recurgă la un gest extrem.

Crima dublă săvârşită duminică în curtea bisericii din Mihăieşti (Argeş) de un bărbat aflat într-o criză de gelozie putea fi evitată dată autorităţile şi-ar fi făcut datoria aşa cum trebuie.

În ianuarie 2021, bărbatul fusese împreună cu viitoarea lui vitimă în studioul emisiunii „Acces direct” unde s-a consumat o confruntare între ei şi o tentativă de împăcare. Bărbatul îşi acuza soţia de infidelitate şi a ameninţat-o direct că o va ucide dacă îl părăseşte. Mai mult decât atât, el a recunoscut, la insistenţele moderatoarei, că nu glumeşte şi că are de gând să facă lucruri foarte rele dacă va fi trădat.

Ba chiar a recunoscut că ar fi ameninţat că-l ucide şi pe băiatul de 15 ani.

Psihologul Dan Mihăileanu, care a urmărit imaginile respective la rugămintea „Adevărul” ne-a declarat că bărbatul dădea semne grave de instabilitate emoţională şi că, după părerea lui, într-un stat cu o justiţie corectă, individul ar fi fost convocat la audieri după emisiune.

„Acel om ar fi trebuit să primească tratament de specialitate, chiar să fie internat undeva o vreme. Dădea semne evidente de depresie, dar şi se încadra în tiparul clasic al celor predispuşi la violenţă, chiar la violenţă extremă. Faptul că autorităţile au fost imobile, nepăsătoare, a dus la o dublă crimă, o spun fără echivoc”, ne-a declarat psihologul.

De altfel, potrivit martorilor, între criminal şi soţia lui exista un trecut plin de violenţe conjugale. Mai mult decât atât, vecinii lor au mărturisit că în ultima vreme bărbatul a ameninţat de mai multe ori că o omoară.

Vă mai recomandăm şi:

Crimă dublă în Argeş. Un bărbat şi-a ucis soţia şi fiul vitreg de 15 ani, apoi a încercat să se sinucidă

Criminalul „gelos“ rămâne în arest. A omorât un tânăr şi a înjunghiat-o pe prietena acestuia 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările