Hoţ dat în urmărire naţională, prins în Argeş, la un chef pe care-l transmitea live pe Facebook

Hoţ dat în urmărire naţională, prins în Argeş, la un chef pe care-l transmitea live pe Facebook

Foto: Facebook Poliţia Română

Un tânăr din Teleorman dat în urmărire naţională după ce s-a sustras executării unei condamnări definitive a fost prins sâmbătă seara, în timp ce transmitea live, pe Facebook, petrecerea la care participa.

În seara zilei de 16 ianuarie, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Bascov, împreună cu luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, au depistat un bărbat de 24 de ani, având domiciliul în comuna Poroschia, judeţul Teleorman, urmărit naţional în baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Arad.

"Cel în cauză este condamnat la pedeapsa închisorii de un an, pentru săvârşirea infracţiunii de furt", precizează IPJ Argeş.

Bărbatul a fost găsit petrecând la un eveniment privat pe care chiar el îl transmitea live pe Facebook. A fost săltat de la chef şi încarcerat.

"Totodată, având în vedere că în locaţia de pe raza comunei Merişani, în care a fost depistat, se aflau mai multe persoane, care organizaseră o petrecere privată, poliţiştii au aplicat şi 4 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 2.000 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19", mai precizează IPJ Argeş.
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările