Clienţi prinşi fumând "ca şerpii" într-un celebru resturant din Piteşti. Cum au fost împărţite amenzile VIDEO

Clienţi prinşi fumând

Jandarmii au făcut verificări în restaurantul La Butoaie. Foto: captură video IJJ Argeş

Jandarmii argeşeni au aplicat în weekend sancţiuni contravenţionale în valoare de 24.000 de lei. Un sfert din această sumă o reprezintă amenzile împărţite într-un popular restaurant din Piteşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jandarmii argeşeni, alături de poliţişti, au continuat seria acţiunilor de verificare a măsurilor sanitare pe raza judeţului Argeş, în urma cărora au fost aplicate peste 100 de sancţiuni contravenţionale, valoarea totală a acestora depăşind 24.000 de lei.

"Jandarmii argeşeni care executau acţiuni de verificare pe raza municipiului Piteşti au depistat în spaţiul închis al unui restaurant mai multe persoane care fumau, fapt pentru care administratorul societăţii comerciale a fost sancţionat cu amendă în valoare de 5000 de lei pentru că nu a luat măsurile legale de a interzice fumatul în spaţiul interior. În acelaşi timp trei persoane au fost sancţionate pentru faptul că fumau în spaţiul interior al restaurantului", precizează IJJ Argeş.

Este vorba de restaurantul "La Butoaie".

 

Restul sancţiunilor au fost aplicate cu preponderenţă persoanelor care nu au purtat masca de protecţie în mod corespunzător sau nu au putut justifica prezenţa în spaţiul public în intervalul 23.00-05.00.

"Acest gen de acţiuni se vor desfăşura şi în perioada următoare în toate localităţile judeţului, atât independent cât şi în cooperare cu alte structuri", mai precizează IJJ Argeş.

 

Vă recomandăm să citiţi şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările