VIDEO Cazul consilierului local care şi-a arătat penisul în secţia de poliţie s-a încheiat cu măsuri administrative împotriva poliţiştilor

VIDEO Cazul consilierului local care şi-a arătat penisul în secţia de poliţie s-a încheiat cu măsuri administrative împotriva poliţiştilor

Foto sursata.ro

Sectacolul penibil dat în sediul Poliţiei Mioveni de Bogdan Udroiu,  consilier local PSD la acea vreme, care şi-a scos organul în secţia de Poliţie şi i-a înjurat pe oamenii legii  produce efecte şi la o jumătate de an distanţă. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş a constatat că agenţii n-au acţionat corespunzător şi i-a sancţionat administrativ.

 
Show-ul  pe care consilierul local al oraşului Mioveni – Argeş  l-a făcut anul trecut chiar în sediul Poliţiei Mioveni, unde şi-a dat jos pantalonii, a devenit viral după ce unul dintre poliţişti l-a filmat pe Bogdan Udroiu şi a distribuit imaginile  pe Internet. În urma scandalului iscat atunci, Udroiu şi-a dat demisia din Consiliul Local Mioveni şi din cea de preşedinte al Regiei Judeţene de Drumuri Argeş.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş a dispus verificarea modului de intervenţie a poliţiştilor la incident, din momentul ridicării fostului social-democrtat din stradă, unde, pe fondul băuturilor alcoolice făcuse un alt spectacol, până la momentul indecentului penibil din sediul poliţiei.
 
Împotriva a doi dintre agenţii respectivei secţii au fost dispuse măsuri administrative, fiind atenţionaţi că nu au reacţionat corespunzător şi au încălcat procedurile. Ce li se reproşează, printere altele, oamenilor legii este faptul că acel video, realizat într-o zonă administrativă, a ajuns pe Internet şi a adus un prejudiciu de imagine Poliţiei.

    Cazul consilierului local de la Mioveni care şi-a arătat penisul în secţia de poliţie s-a încheiat cu măsuri administrative împotriva poliţiştilor
 
Reamintim că incidentul sa petrecut în iunie 2017, când oamnii legii au fost chemaţi să intervină într-un bar din oraş unde politicianul făcea scandal.

„Mânca-mi-ai p..a de prăpădit!” 
 
Poliţiştii l-au găsit pe Udroiu în stare de ebrietate şi l-au dus la secţie, pentru audieri. Aici a început show-ul. Udroiu i-a înjurat şi i-a jignit pe oamenii legii. A vrut chiar să-l bată pe unul dintre agenţi. „Mânca-mi-ai p..a de prăpădit!” i-a spus consilierul poliţistului, după care a continuat show-ul penibil.
 
"Referitor la  imaginile apărute în spaţiul public privind intervenţia poliţiştilor din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni, la data de 5 iunie a.c., la o sesizare primită prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, vă informăm că în urma intervenţiei a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice. Totodată, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş a dispus structurilor competente verificarea modului de intervenţie a poliţiştilor la respectivul eveniment", anunţa atunci  IJP Argeş. 
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările