Terenuri de baschet pentru orădeni, în aer liber

Terenuri de baschet pentru orădeni, în aer liber

Mai multe terenuri de baschet vor fi amenajate în Oradea Foto Adevarul

Primăria Oradea a trecut la identificarea amplasamentelor din municipiu, pe care urmează să fie amenajate terenuri de minibaschet.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru a veni în întâmpinarea dorinţelor tinerilor, şi nu numai, prin diversificarea locurilor de petrecere a timpului în aer liber, Primăria Oradea doreşte amenajarea a circa 15 terenuri de minibaschet de-o parte şi de alta a Crişului Repede.


Un teren de minibaschet cu un un singur coş de marcat va avea o suprafaţă de aproximativ 60 mp, iar unul cu două coşuri, de 120 mp.


Până acum au fost luate în calcul amenajare unor astfel de terenuri în zona Sovata – înspre Podul Densuşianu şi în Parcul Ghioceilor, urmând să fie identificate şi alte zone.


Lucrări de execuţie vor consta în nivelarea terenului, turnarea asfaltului, montarea coşurilor şi împrejmuirea locaţiei acolo unde va fi cazul. Lucrările vor începe în primăvară, atunci când timpul va fi favorabil.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările