Peste 20 de tone de carne de pui au fost confiscate de polițiști în Vama Borș

Peste 20 de tone de carne de pui au fost confiscate de polițiști în Vama Borș

Foto: Arhivă

Polițiștii de investigarea a fraudelor au confiscat 21 de tone de carne de pui în valoare de peste 232.000 de lei. Marfa era audsă din Polonia și uram să fie descărcată în Ilfov, la o firmă dată în consemn la frontieră pentru că nu funcționa la sediul social declarat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Polițiștii de Investigare a Fraudelor şi comisari ai Gărzii Financiare Bihor au confiscat 21 de tone de carne de pui în valoare de peste 232.000 lei. Ei au indetificat în Vama Borș un autocamion înmatriculat în Polonia, condus de un cetăţean polonez, încărcat cu 21.735 kg. de carne, respectiv piept de pui, aparţinând unei societăţi comerciale poloneze.

În urma verificărilor s-a stabilit că figura o societate olandeză ca destinatar al mărfii. Din declaraţiile verbale ale șoferului, a rezultat că urma să descarce marfa în România, la o societate comercială din Judeţul Ilfov, firmă dată în consemn la frontieră întrucât există suspiciunea că nu funcţionează la sediul social declarat.
Marfa a fost confiscată, iar societatea poloneză a fost sancţionată cu amendă în valoare de 10.000 lei.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările