Pedofil filmat în Oradea, în timp ce molestează o fetiţă. Unde l-au prins poliţiştii VIDEO

Pedofil filmat în Oradea, în timp ce molestează o fetiţă. Unde l-au prins poliţiştii VIDEO

captura video: sursa: Facebook / grupul Locatari Cartier Prima - NUFARUL - Oradea

Un bărbat în vârstă de 42 ani a fost arestat preventiv, la Oradea, pentru agresiune sexuală şi coruperea sexuală a minorilor după ce a molestat un băieţel şi o fetiţă, atacul asupra copilei fiind surprins şi de camera de supraveghere a blocului în care s-a produs incidentul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul, Ionuţ Mihai, 42 ani, este din Constanţa şi locuia cu chirie într-un apartament din cartierul Prima Nufărul din Oradea, unde a şi comis faptele. 
 
Potrivit surselor adevarul.ro, acesta a atras în apartamentul său un băieţel şi i-a cerut să-şi arate organul genital însă pentru că n-a vrut, l-a imobilizat şi l-a dezbrăcat cu forţa, copilul reuşind apoi să fugă. 
 
Tot în acelaşi bloc, bărbatul a molestat o fetiţă, pipăind-o de mai multe ori pe fund, chiar în scara imobilului, atacul fiind înregistrat de camera de supraveghere montat în incintă. În imagini se vede că individul o cheamă în scara blocului pe fetiţă, care vine cu încă doi copii, că bărbatul o atinge chiar în mai multe rânduri, apoi porneşte cu copiii spre scări, moment în care aceştia sunt însă strigaţi de o femeie şi se întorc, să plece. 
 
Înregistrarea a fost postată pe un grup de Facebook al locuitorilor din cartier de părinţii fetiţei, care au cerut ajutor pentru identificarea şi prinderea agresorului, reclamând în acelaşi timp fapta la Poliţie. 
 
Între timp, însă, bărbatul a fugit din oraş, fiind dat în consemn naţional şi capturat, miercuri, acasă în Constanţa, de poliţiştii IPJ Constanţa, care l-au escortat până la Braşov, de unde a fost preluat şi transportat la Oradea. 
 
În urma audierilor derulate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, Ionuţ Mihai a fost inculpat pentru două infracţiuni de agresiune sexuală (faptă pedepsită cu închisoare de la 3 la 10 ani) şi corupere sexuală a minorilor (infracţiune pedepsită cu închisoare de la 1 la 5 ani). 
 
Tot joi, el a fost prezentat în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Oradea, care a dispus să fie arestat pentru o perioadă de 30 de zile, măsură pe care acesta o mai poate contesta la Tribunalul Bihor.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările