Fostul fotbalist Mihai Neşu îşi lansează prima sa carte. Ce conţine şi cui vor fi donaţi banii din vânzarea ei

Fostul fotbalist Mihai Neşu îşi lansează prima sa carte. Ce conţine şi cui vor fi donaţi banii din vânzarea ei

Foto: Adevărul

Fostul fotbalist orădean Mihai Neşu, imobilizat de opt ani într-un scaun cu rotile în urma unei accidentări, îşi lansează săptămâna viitoare prima sa carte cu pilde şi citate duhovniceşti care l-au ajutat să treacă peste momentele dificile din ultimii ani. Sumele strânse din vânzarea cărţii vor fi donate integral fundaţiei care-i poartă numele şi care se ocupă de recuperarea copiilor cu dizabilităţi neuromotorii.

Potrivit unui comunicat transmis de Fundaţia Mihai Neşu, cartea a fost tipărită „cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei“ şi începe cu un cuvânt înainte al acestuia - Reţetar duhovnicesc, continuând cu „100 de pastile duhovniceşti alese de Mihai Neşu, citate din scrierile unor Sfinţi Părinţi ortodocşi (printre care Părintele Efrem Filotheitul, Sfântul Paisie Aghiorâtul, Sfântul Serafim de Viriţa, Părintele Tadei, Sfântul Nicolae Velimirovici ), care l-au întărit pe Mihai Neşu în momentele dificile din perioada paraliziei cu care se confruntă de 8 ani“.
 
Un exemplar va putea fi achiziţionat la preţul de 29 lei, sumele strânse din vânzarea cărţii urmând să fie donate integral Fundaţiei Mihai Neşu, care în anul 2015 a înfiinţat în Oradea Centrul de recuperare pentru copii cu dizabilităţi neuromotorii Sfântul Nectarie, unde 130 copii fac terapii constant, în regim caritabil.
 
Cărţile vor fi disponibile mai târziu şi online, pe site-ul Fundaţiei Mihai Neşu, iar în format tipărit şi la magazinul Diecezana al Episcopiei Ortodoxe din Oradea, la Magazinul Mânăstirii Sfânta Cruce din Oradea, precum „şi în alte locaţii care vor fi anunţate pe parcurs“.
 
Lansarea cărţii va avea loc la Biblioteca Judeţeană, miercuri, 22 mai, de la ora 16, unde participarea se va face pe bază de invitaţie. Doritorii se pot înscrie prin email, până în data de 20 mai, la adresa info@mnf.ro, urmând să primască o confirmare, în limita locurilor disponibile.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: