VIDEO Cornel Popa, preşedintele ACL Bihor: “Înger, îngeraşul meu. M-ai scăpat de PSD-u”

VIDEO Cornel Popa, preşedintele ACL Bihor: “Înger, îngeraşul meu. M-ai scăpat de PSD-u”

Cornel Popa si Gavrila Ghilea

Victoria covârşitoare a lui Klaus Iohannis atât în Oradea cât şi în Bihor a adus bucuria în rândulconducerii ACL Bihor. Cornel Popa, preşedintele alianţei, le-a mulţumit bihorenilor care au ieşit într-un procent atât de mare la urne şi nu şi-a ascuns bucuria pierderii de către PSD.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tinerii au avut un rol foarte important în alegerile prezidenţiale ce s-au desfăşurat pe 16 noiembrie, este de părere Cornel Popa, preşedintele ACL Bihor. Totodată, nu trebuie uitată Diaspora, unde, din păcate, românii nu au putut vota aşa cum ar fi fost normal. Mii de oameni au stat la cozi interminabile, unii dintre ei chiar fără să voteze.

“Un stat de drept realmente democratic nu-şi poate permite să-şi bată joc de români. Au uitat câtă valută au trimis românii stând încovoiaţi peste scoarţa pământului.Cum naiba au crezut că pot câştiga alegerile într-un asemenea mod bestial? Cred că au neglijat total bunul simţ al românilor. N-o fi având tot poporul acesta studii superioare, n-o fi având o intuiţie genială, dar are bunul simţ şi te simte imediat când nu eşti fairplay cu ei, când nu îl ai pe Dumnezeu cu tine. Asta s-a întâmplat, acesta a fost declicul care a împins spre secţiile de vot şi în ţară şi în străinătate, milioanele de români”.

Prin cele aproape 199.000 de voturi acordate candidatului ACL, Bihorul se situează printre primele judeţe din ţară. Klaus Iohannis a obţinut în judeţ 198.393 de voturi (63,48%), în timp ce candidatul Alianţei electorale PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a fost votat de 114.124 de bihoreni cu drept de vot (36,51%).

“Înger, îngeraşul meu. M-ai scăpat de PSD-u”, a spus Cornel Popa.

Acesta a mai precizat că marele PNL va trebui să facă posibile toate promisiunile lui Klaus Iohannis, în timp ce copreşedintele ACL Bihor, Gavrilă Ghilea (PDL), a cerut demisia premierului pentru modul cum au fost organizate alegerile în diaspora.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările