Braconierul care şi-a împuşcat în cap colegul de vânătoare a fost reţinut. Medicii ezită să extragă glonţul de teamă că victima ar muri VIDEO

Braconierul care şi-a împuşcat în cap colegul de vânătoare a fost reţinut. Medicii ezită să extragă glonţul de teamă că victima ar muri VIDEO

Poliţiştii Serviciului Arme au continuat, sâmbătă, cercetările la locul accidentului de vânătoare. Pădurarul împuşcat, Marius Laza, (în medalion) este în continuare în comă Foto: Horia Dumitraş

Braconierul din Bihor care şi-a împuşcat în cap partenerul de braconaj a fost reţinut pentru 24 de ore, vineri noaptea, victima sa fiind şi în prezent în stare gravă. Medicii au renunţat să-i scoată glonţul de teamă că i-ar pune viaţa în pericol.

Ştiri pe aceeaşi temă

Suspectul, Sebastian Bologa, 40 ani, a fost reţinut sub acuzaţia de braconaj şi vătămare corporală din culpă, urmând ca procurorul să decidă, sâmbătă, dacă va propune instanţei de judecată arestarea lui. 
 
Cercetările în caz sunt continuate de poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor. 
 
Sâmbătă, însoţiţi de criminalişti, poliţiştii au ieşit din nou pe teren, la locul accidentului, unde accesul publicului a fost blocat de ieri. 
 
În pădure se aflau, încă, maşinile braconierilor, lângă care stăteau şi câinii cu care aceştia ieşiseră, vineri, la partida ilegală de vânătoare. 
 
   Maşinile braconierilor au rămas în pădure FOTO: Horia Dumitraş
 

Victima, în comă

Pe de altă parte, starea victimei este în continuare gravă. Deşi dus, vineri, în sala de operaţie, medicii au renunţat, se pare, să extragă glonţul care i-a străpuns calota craniană, de teamă că intervenţia i-ar fi pus viaţa în pericol.
 
După cum adevarul.ro a relatat, accidentul de vânătoare s-a produs, vineri, într-o pădure dintre localităţile Remetea şi Meziad. Victima, pădurarul Marius Laza, 46 ani, tatăl a 3 copii, a fost transportată de un elicopter SMURD în stare critică la Spitalul Clinic judeţean Oradea, cu o plagă împuşcată craniană frontală, traumatism cranio-cerebral sever.
 
Potrivit unui comunicat transmis, vineri seara, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, atât victima cât şi cel care l-a împuşcat, sunt deţinători legali de arme de vânătoare. 
 

Poliţiştii au continuat, sâmbătă, cercetările, în pădurea în care s-a produs accidentul de vânătoare. Credit video: Horia Dumitraş, TVD Bihor

Vă recomandăm să mai citiţi: 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările