Încă o femeie şi-a ucis în bătaie soţul. După Maramureş, tragedia s-a petrecut acum în Bihor

Încă o femeie şi-a ucis în bătaie soţul. După Maramureş, tragedia s-a petrecut acum în Bihor

Foto: generic, presasm.ro

O femeie din Bihor a fost reţinută pentru 24 ore şi urmează să fie prezentată în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare preventivă după ce şi-a ucis soţul în bătaie cu o lopată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit anchetatorilor, crima s-a produs în seara zilei de 1 mai, "pe fondul unui conflict spontan". Cei doi băuseră, susţin vecinii, şi s-au luat la ceartă, iar femeia a luat o lopată cu care l-a lovit zdravăn pe bărbat până când i-a spart capul. 
 
Cadavrul a fost descoperit, luni, într-o baltă de sânge, iar în urma cercetărilor pornite de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bior, femeia de 54 ani a fost reţinută, iar marţi va fi prezentată la Tribunalul Bihor cu propunere de arestare preventivă. 
 
Acuzaţia adusă femeii este de violenţă în familie, sub forma omorului, încadrare care îi poate majora pedeapsa cu o pătrime. 
 
Crima a fost una sângeroasă, după cum au stabilit medicii legişti care au efectuat necropsia.  Bărbatul avea urme de lovituri la cap şi la mâini, iar loviturile i-au provocat o hemoragie externă masivă, dar şi un traumatism cranio-cerebral cu hemoragie meningiană. 
 
Doar cu o săptămână în urmă, un incident similar a avut loc în judeţul Maramureş. O femeie de 61 de ani din Borşa şi-a bătut soţul cu o mătură până când l-a ucis. Între cei doi a izbucnit un scandal domestic, iar femeia i-a aplicat o corecţie bărbatului. Acesta a decedat în urma loviturilor primite.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările