Tragedie la o fabrică de pâine din Iaşi. Un bărbat a murit în timp ce curăţa pereţii de tărâţe

Tragedie la o fabrică de pâine din Iaşi. Un bărbat a murit în timp ce curăţa pereţii de tărâţe

FOTO: Andrei Luca

Accidentul s-a produs în zona industrială a Iaşului, la o cunoscută fabrică de pâine. Medicii au declarat decesul la scurt timp de la sosirea la faţa locului.

Accident de muncă la o cunoscută fabrică de pâine din Iaşi. Un bărbat a murit după ce a rămas încarcerat într-o celulă de tărâţă, în timp ce curăţa pereţii acesteia. 

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de descarcerare şi unul de prim ajutor, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva bărbatul în vârstă de 45 de ani, acesta fiind găsit inconştient. 

„La ora 08.50 a fost făcut un apel prin 112 de la un angajat al fabricii Vel Pitar, Şapte Spice, care anunţa că este prinsă o persoană de sex masculin în vârstă 45 de ani în celulă de tărâţă în timp ce curăţa pereţii acesteia. Nu poate ajunge la el şi solicită descarcerarea. Se dirijează descarcerarea de la D2 şi echipajul de prim ajutor (EPA) D2.

La locul solicitării este găsit un bărbat în vârstă de 45 de ani, găsit inconştient. Se începe rescuscitarea cardio-pulmonara de către EPA D2 şi se dirijează echipajul de Terapie Intensivă Mobilă. Se declară decesul”, a declarat Diana Cimpoeşu, şef UPU-SMURD Iaşi. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările