Scene dramatice la un spital din Iaşi. Un bolnav de COVID-19 s-a aruncat de la etajul 6. A murit pe loc

Scene dramatice la un spital din Iaşi. Un bolnav de COVID-19 s-a aruncat de la etajul 6. A murit pe loc

Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi   FOTO Arhivă

Tragedia s-a petrecut sâmbătă la secţia de terapie intensivă a Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi. Pacientul a căzut în gol şase etaje şi a murit pe loc. El suferea de o depresie pe fondul unor suferinţe cronice, iar anunţul că are Covid-19 l-a îngrozit.

Un pacient aflat internat la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi s-a sinucis în cursul zilei de sâmbătă, 19 septembrie, aruncându-se în gol de la geamul salonului unde era internat. 

Un medic şi o asistentă l-au surprins pe bărbatul de 55 de ani pe punctul de a sări. Au încercat să-l convingă să renunţe, dar fără rezultat. Pacientul a căzut în gol şase etaje şi a murit pe loc.
 
Bărbatul fusese transferat la Spitalul de Neurochirurgie în urmă cu o săptămână, iniţial fiind internat la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi. Suferea de diabet şi, de curând, a primit şi rezultatul pozitiv la testul pentru COVID-19. Potrivit medicilor, bărbatul avea şi tulburări depresive. 
 

Vă mai recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările