Motivele care l-ar fi împins pe Robert, tânărul însoţitor de zbor din Iaşi, să-şi pună capăt zilelor

Motivele care l-ar fi împins pe Robert, tânărul însoţitor de zbor din Iaşi, să-şi pună capăt zilelor

Robert-Ştefan Cepăreanu, tânărul găsit spânzurat       Foto Facebook

Robert-Ştefan Cepăreanu, tânărul de 24 de ani din Iaşi, dat dispărut şi apoi găsit spânzurat într-o zonă împădurită din Iaşi, ar fi recurs la acest gest extrem din două motive, declaraţii referitoare la acestea fiind făcute de apropiaţi ai fostului însoţitor de zbor.

Robert a fost găsit spânzurat de un copac într-o zonă împădurită de lângă pârtia de schi de pe strada Sărărie, din Iaşi.

Tânărul, care era însoţitor de zbor, a plecat de acasă miercuri, 1 iulie. Apropiaţii tânărului spun că o relaţie nereuşită, dar şi lipsa banilor l-ar fi împis pe Robert să apeleze la un asemenea gest. 
 
Tânărul era însoţitor de zbor, iar în perioada aceasta a fost trimis în şomaj tehnic. 
 
„Din cauza şomajului, că primeam bani puţini, dar asta era o problemă în general, nu doar a lui, personală. Vă zic ce ne spunea nouă, îmi spunea mie, personal, problema cu banii, care se remedia şi faptul că se certa cu prietena şi că nu mai mergea relaţia. Ea a ales să fie calmă şi hai să vorbim peste câteva zile până te linişteşti, dar el nu a acceptat", spune fratele lui Robert într-o declaraţie citată de observatornews.ro.
 
Tânărul, care era însoţitor de zbor, a plecat de acasă miercuri, 1 iulie. Poliţiştii au dat alarma joi, 2 iulie, atunci când li s-a adus şi lor la cunoştinţă faptul că băiatul nu se mai întorsese acasă. Trupul neînsufleţit al lui Robert a fost găsit vineri, 3 iulie. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: