Metode simple pentru a îndepărta vopseaua de păr de pe pielea capului

Metode simple pentru a îndepărta vopseaua de păr de pe pielea capului

Sursa foto: kudika.ro

Multe doamne şi domnişoare îşi schimbă look-ul acasă, fără ajutorul unui specialist, motiv pentru care se confruntă cu situaţia neplăcută în care vopseaua de păr ajunge inclusiv pe piele.

Ştiri pe aceeaşi temă

Una dintre părţile neplăcute ale vopsitului părului acasă este cea a petelor de vopsea care rămân pe faţă, pe urechi sau pe mâini. Metodele de curăţare sunt migăloase şi pot îndepărta inclusiv vopseaua de pe păr, aşadar este o muncă destul de delicată. 

Iată câteva metode prin care poţi îndepărta vopseaua de păr de pe piele:
 
1. Bicarbonat de sodiu şi lămâie
 
Amestecul de bicarbonat de sodiu şi lămâie este o soluţie la îndemână atunci când te-ai vopsit acasă, iar petele de vopsea se încăpăţânează să dispară de pe piele. Acest amestec albeşte pielea şi funcţionează ca un scrub. Bicarbonatul are efect de scrub, iar lâmâia de albire. Clăteşte cu apă călduţă.
 
2. Lapte
 
Îmbibă o dischetă demachiantă cu lapte şi masează zona pătată. La final, clăteşte cu apă călduţă.
 
3. Scrum de ţigară şi apă
 
Amestecă puţin scrum de ţigară cu apă şi foloseşte acest mix pe pată, apoi clăteşte.
 
4. Tărâţe de ovăz, apă şi zahăr
 
Fă o pastă din tărâţe de ovăz, puţină apă şi zahăr. Aceasta acţionează ca un scub. Nu uita să umezeşti pielea înante de aplicare.
 
5. Pastă de dinţi
 
Deşi nu funcţionează pe toate tipurile de piele, pasta de dinţi poate fi eficientă în îndepărtarea petelor de vopsea de pe corp. Pune puţină pastă de dinţi pe deget şi masează uşor zonele pătate de vopsea, apoi clăteşte din abundenţă cu apă călduţă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: