Jaf la o sală de jocuri de noroc din Iaşi. Supărat că a pierdut la „păcănele”, un bărbat a furat 25.000 de lei

Jaf la o sală de jocuri de noroc din Iaşi. Supărat că a pierdut la „păcănele”, un bărbat a furat 25.000 de lei

FOTO Arhiva Adevărul

Bărbatul ar fi jucat ore bune la aparate şi a pierdut o sumă importantă de bani. Supărat, a ameninţat personalul din incintă şi a furat o sumă importantă de bani din seiful sălii de jocuri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jaf la o sală de jocuri de noroc din Iaşi. Poliţiştii din Iaşi sunt pe urmele unui bărbat care în noaptea de 23 iulie, în jurul orei 23:00, a jefuit o sală de jocuri de noroc din cartierul ieşean Nicolina. 
 
Potrivit primelor informaţii, bărbatul ar fi jucat ore bune la aparate şi a pierdut o sumă importantă de bani. Supărat că şi-a pierdut toţi banii la „păcănele, bărbatul a ameninţat personalul din incintă şi a furat o sumă importantă de bani din seiful sălii de jocuri. 
 
Poliţiştii ieşeni estimează că bărbatul ar fi fugit cu aproximativ 25.000 de lei, după care s-a făcut nevăzut.
 
„La data de 23 iulie, în jurul orei 23:00, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Iaşi au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat ar fi sustras banii dintr-un seif dintr-o sală de jocuri de noroc. În momentul comiterii faptei, în incintă se aflau doar bărbatul şi angajata sălii de jocuri de noroc”, au declarat reprezentanţi ai Poliţiei Iaşi.
 
Poliţiştii ieşeni au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, iar cercetările continuă în vederea identificării autorului şi tragerii acestuia la răspundere penală.
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările