Iaşi: Vând locul de veci în cimitir ca să iasă din criză. Unul cu monument funerar, bancă şi masă ajunge la 5.000 de euro

Iaşi: Vând locul de veci în cimitir ca să iasă din criză. Unul cu monument funerar, bancă şi masă ajunge la 5.000 de euro

Cavourile cu mai multe locuri sunt la mare căutare

Contravaloarea unui loc de veci în cimitirele ieşene variază între 1.700 de lei şi 5.000 de euro.Cu toate că nu au dreptul de a face acest lucru, ieşenii îşi vând locurile de veci în speranţa de a face un profit cât mai mare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Locurile duble, cele care au monumentul deja construit, sau care au băncuţe şi o masă în faţă sunt mai scumpe. Fiecare dintre ieşenii cu spririt de antreprenor, care încearcă să scoată profit de pe urma vânzării unui spaţiu în cimitire, îşi prezintă cât mai atractiv oferta.

„Este situat pe aleea principală, aproape de capelă, a doua alee pe stânga. Am mai lăsat preţurile. Ştim că e criză pentru toţi. Îl dăm cu 4.000-4.500 de euro. În anunţ scrie că sunt două locuri, dar pot încăpea şi trei. Socrii mei au fost înmormântaţi acolo", explică domnul Neagu, tatăl Cristinei, cea care a postat anunţul de vânzare pentru locul de veci din Cimitirul „Sf. Vasile".

La „Eternitatea" preţurile sunt mai mici. Mihai vinde acolo un cavou cu două nivele foarte aproape de intrare cu doar 7.500 de lei. „Este pe aleea principală, la 50 de metri de capelă. Putem stabili o întâlnire dacă nu găsiţi ceva mai ieftin şi mergem să facem o vizionare", propune vânzătorul. Tot la „Eternitatea" un alt ieşean vinde un loc de veci cu doar 1.700 de lei.

Aflaţi mai multe despre cum se vând locurile de veci în Iaşi, marţi, în:


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările