Iaşi - Plan roşu de intervenţie declanşat după un accident în care au fost implicate un microbuz şi un autocamion - 12 adulţi şi un copil, transportaţi la spital VIDEO

Iaşi - Plan roşu de intervenţie declanşat după un accident în care au fost implicate un microbuz şi un autocamion - 12 adulţi şi un copil, transportaţi la spital VIDEO

Doisprezece adulţi şi un copil au ajuns la spital sâmbătă, după un accident în care au fost implicate un microbuz şi un autocamion, pe raza localităţii Vânători, din judeţui Iaşi, fiind activat Planul roşu de intervenţie.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 24, la intersecţie cu DN 24C, pe raza localităţii Vânători, judeţul Iaşi, a avut loc un accident în care au fost implicate un microbuz şi un autocamion. 
 
Centrul Infotrafic afirmă că două persoane au rămas încarcerate.
 
Comform ISU, din cele 17 persoane implicate în acest incident rutier, 13 - 12 adulţi şi un copil - au fost transportate la spital conştiente, pentru investigaţii suplimentare. 
 
Patru persoane au refuzat transportul la spital.
 
Potrivit Digi 24, microbuzul venea din Republica Moldova.
 
Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea misiunii de raspuns la nivelul judeţului a fost activat Planul Rosu de Interventie. 
 
La fata locului, echipajele operative  intervin cu 2 maşini de stingere, o autospecială de descarcerare şi o autospecială pentru transport victime multiple. 
 
Totodată, pentru optimizarea intervenţiei, în teren acţionează şi 2 ambulante SMURD, o autospecială de terapie intensivă mobilă şi două ambulanţe aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă. 
 
Circulaţia este întreruptă pentru desfăşurarea intervenţiei de acordare de îngrijiri medicale şi cercetarea împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările