Accident între un microbuz şi un TIR pe A1. Şapte pasageri au ajuns la spital FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Microbuzul a intrat în spatele unui camion. Foto: ISU Alba
Microbuzul a intrat în spatele unui camion. Foto: ISU Alba

Un autovehicul în care se aflau opt persoane a fost implicat vineri dimineaţa într-un accident pe A1, pe sensul de mers Sebeş - Deva, pe raza localităţii Aurel Vlaicu, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba.

Şapte dintre cele opt persoane aflate în microbuz au fost transportate la trei spitale din judeţul Hunedoara.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, Radu Botezan, după evaluările medicale, şapte pasageri au fost transportaţi la spitale din judeţul Hunedoara, trei în Orăştie şi câte doi în Deva şi Hunedoara.

"Toate victimele au fost conştiente şi cooperante", a menţionat Radu Botezan. O persoană nu a necesitat transportul la spital, rămânând la locul accidentului.

Un microbuz în care se află opt persoane a fost implicat vineri dimineaţa într-un accident pe A1, pe sensul de mers Sebeş - Deva, pe raza localităţii Aurel Vlaicu, la limita dintre Alba şi Hunedoara, după ce a intrat într-un TIR.

accident alba microbuz

La faţa locului au fost trimise patru ambulanţe SMURD. Au fost alertate atât forţe ale ISU Alba, respectiv ale Gărzii de Intervenţie Sebeş, cât şi ale ISU Hunedoara - Detaşamentul de Pompieri Orăştie.

accident alba microbuz
accident alba microbuz
Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite