Grigore Petrenco, lider al pro-ruşilor şi apropiat al mişcării Antifa din Republica Moldova, implicat într-un accident rutier la Iaşi

Grigore Petrenco, lider al pro-ruşilor şi apropiat al mişcării Antifa din Republica Moldova, implicat într-un accident rutier la Iaşi

Grigore Petrenco ar fi plecat la Moscova ]nainte de alegerile parlamentare din Republica Moldova

Deputatul pro-rus Grigore Petrenco, membru al partidului Patria din Republica Moldova, este internat într-un spital din Iaşi după ce a fost implicat într-un accident rutier.

Ştiri pe aceeaşi temă

Accidentul în care a fost implicat Grigore Petrenco a avut loc în după-amiaza zilei de marţi, 2 decembrie, într-o localitate din judeţul Iaşi.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Iaşi, accidentul a avut loc pe DN 28, pe drumul dintre Huşi şi Iaşi. Grigore Petrenco nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a pierdut controlul maşinii, aceasta lovindu-se violent de un cap de pod. Toate cele patru persoane aflate în maşină au fost rănite, vehiculul fiind avariat în proporţie de 60%.

Bărbatul se afla în maşină alături de alţi membri ai familiei sale, fiind transportat la Spitalul de Neurochirurgie din oraş. Ulterior, au precizat surse oficiale din cadrul spitalului ieşean, Grigore Petrenco a fost transportat la Spitalul Sfântul Spiridon din oraş acolo unde este internat şi la ora redactării acestei ştiri.

Grigore Petrenco a figurat pe listele Partidului Patria, din Republica Moldova, pentru alegerile parlamentare de duminică. Partidul condus de controversatul afacerist basarabean Renato Usatîi a fost însă exclus înainte de scrutin.

Presa din Basarabia a precizat că Grigore Petrenco ar fi plecat la Moscova cu câteva zile înainte de alegeri. Acesta ar fi fost un apropiat al mişcării Antifa, anchetată pentru pregătirea unor tulburări de masă la Chişinău iar presa de dincolo de Prut a speculat că Petrenco ar fi plecat din ţară pentru a nu fi reţinut.

Citeşte şi:

VIDEO Renato Usatîi a fugit la Moscova. A lăsat un mesaj în care spune că se teme de arestare

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: