Cum poţi trata frigiditatea. Plantele-minune care cresc libidoul: „Se fac duşuri şi spălături vaginale dimineaţa şi seara“

Cum poţi trata frigiditatea. Plantele-minune care cresc libidoul: „Se fac duşuri şi spălături vaginale dimineaţa şi seara“

Frigiditatea poate fi tratată cu remedii naturiste FOTO: Arhivă

Statisticile arată că 30% dintre femei se confruntă cu diminuarea sau lipsa totală a apetitului sexual. Specialiştii spun însă că această afecţiune poate fi tratată prin intermediul unor remedii naturiste. Există plante care ajută la creşterea apetitul sexual.

Ştiri pe aceeaşi temă

Frigiditatea este determinată de factori neuropsihici, cum ar fi amintirea brutalităţii în timpul primului contact sexual, oboseală, boli de nervi, traume din copilărie. Specialiştii au remedii naturiste pentru tratarea acestei afecţiuni. O serie de plante, de exemplu, ajută la creşterea apetitul sexual. 
 
Infuziile cu rozmarin, busuioc, cimbru, sunătoare sau salvie sunt recomandate, precum şi băile sau duşurile cu lavandă, cu uleiuri eterice sau plante aromatice. Sunt indicate uleiul de pin, lavandă, cimbru de cultură. 
„Băile şi duşurile cu lavandă sau salvie sunt indicate în caz de frigiditate. Unu-doi pumni de plantă uscată şi mărunţită în doi litri de apă fiartă se lasă la infuzat 10 minute, se strecoară şi se fac duşuri şi spălături vaginale, dimineaţa şi seara. Pentru baia generală se prepară o infuzie din 5 pumni de plantă mărunţită la 10 litri de apă, cu infuzare 10 minute, se strecoară în apa din cadă, caldă la 37 de grade Celsius şi se stă în baie timp de 20-25 minute, repetând de trei ori pe săptămână“, explică prof. univ. dr. Constantin Milică, specialist în remedii naturiste, pe site-ul Farmacia Verde. 
În caz de frigiditate, specialiştii recomandă şi un regim alimentar strict, hrana trebuie să fie echilibrată şi bazată pe legume proaspete, sucuri, cure cu rădăcini de pătrunjel sau ţelină. 
 
‘’Este indicat un regim de refacere, de 3-5 zile pe lună, şi o cură de fructe, 1-2 zile pe lună. Din aceste cure nu vor lipsi cimburl, elina, ceapa, spanacul, ardeii, frunzle şi rădăciele de pătrunjel, muştar, piper, struguri, prune, pere, caise, ulei vegetal, fulgi de ovăz şi porumb germinat. Foarte bune efecte au rădăcinile de ţelină, preparate sub formă de suc sau sub formă de salate’’, mai spune prof. univ. dr. Constantin Milică. 
 
Vă mai recomandăm:
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: