Ce făcea tatăl copilului de doi ani care a căzut de la etajul 9. Părintele are dosar penal pentru moartea fiului său

Ce făcea tatăl copilului de doi ani care a căzut de la etajul 9. Părintele are dosar penal pentru moartea fiului său

Blocul de unde a căzut copilul FOTO Ziarul de Iaşi

Un bărbat de 35 de ani din municipiul este cercetat penal pentru ucidere din culpă după ce a lăsat deschis un geam de la apartamentul său, iar copilul său de doi ani a căzut de la etajul 9.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tragedia a avut loc în cartierul ieşean Alexandru, în seara zilei de 11 iulie 2019. Autorităţile au fost sesizate aproape de ora 20.00 că un copil de 2 ani şi jumătate a căzut de la etajul 9 al unui bloc de locuinţe.

Medicii care au ajuns la faţa locului au preluat copilul, care se afla în stare gravă. În urma manevrelor de resuscitare, pentru zece minute, inima copilului a repornit, însă la Spitalul „Sfânta Maria” din oraş starea sa s-a înrăutăţit iar victima a decedat.

Poliţiştii ieşeni au aflat că în momentul accidentului, în apartament se afla cu copilul doar tatăl acestuia, în vârstă de 35 de ani. 

Bărbatul a declarat că a deschis geamul pentru a se aerisi în casă şi a mers în sufragerie. A observat la un moment dat că fiul său nu mai face zgomot şi a mers la geamul de la balcon, unde a observat că acesta căzuse în gol.

Poliţiştii ieşeni au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi, dacă tatăl va fi găsit vinovat riscă până la cinci ani de închisoare. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: