Asasinul care şi-a ucis nevasta cu vătraiul, lăsat să iasă din puşcărie pentru a merge la înmormântare. Cum şi-a făcut acesta apariţia la biserică

Asasinul care şi-a ucis nevasta cu
vătraiul, lăsat să iasă din puşcărie pentru a merge la înmormântare. Cum şi-a
făcut acesta apariţia la biserică

Casa în care a avut loc crima FOTO Ionuţ Benea

Un bărbat de 51 de ani condamnat pentru omor a ieşit pentru câteva ore din puşcărie pentru a participa la funeraliile tatălui său.

Fănică Axinte a mers la biserica din satul său, Ţibăneşti, în cursul zilei de marţi, 29 ianuarie. El a asistat la înmormântarea tatălui cu cătuşele la mâini, dar şi escortat de poliţişti, fiind reîncarcerat, ulterior, în Penitenciarul Iaşi.  

Axinte este în puşcărie după ce la mijlocul luinii trecute şi-a ucis în chinuri nevasta. Se întâmpla pe 14 decembrie atunci când, spun anchetatorilor, după ce au ajuns în stare de ebrietate, bărbatul a început să îi reproşeze soţiei sale că îl înşală.

Discuţia a degenerat iar Fănică Axinte (51 de ani) a început să îşi lovească femeia cu pumnii şi picioarele. La un moment dat, a luat un vătrai şi a lovit-o puternic în zona capului. Femeia, în vârstă de 43 de ani, s-a zbătut şi a încercat să scape însă a fost izbită cu tâmpla dreaptă de tăblia patului, murind pe loc.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: