Agronomia Iaşi deschide mâine anul universitar cu dreptul: are cel mai mare număr de „boboci“ din ultimul deceniu

Agronomia Iaşi deschide mâine anul universitar cu dreptul: are cel mai mare număr de „boboci“ din ultimul deceniu

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Iaşi

Cei peste 5.000 de studenţi de la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad" (USAMV) încep cursurile luni. Conducerea instituţiei de învăţământ superior spune că a înregistrat cel mai mare număr de „boboci" din ultimii zece ani în ciuda rezultatelor dezastruoase obţinute anul acesta la Bacalaureat.

Emoţii pentru studenţii de la Agronomie! Mâine, de la ora 11.00, în Aula Magna „Haralamb Vasiliu" a Universităţii se va deschide noul an universitar. Anul acesta, instituţia a înregistrat cel mai mare număr de studenţi în primul an din ultimul deceniu: 850 de „boboci".

Iaşi: Agronomia, prima universitate care a afişat locurile pentru admiterea din vară

Iaşi: Program prelungit la biblioteca de la Agronomie

IAŞI Viitorii studenţi de la Agronomie vor să fie bugetari şi să lucreze la OPC

„Anul acesta, instituţia a avut o admitere de succes, locurile la buget au fost ocupate aproape în totalitate încă din prima sesiune, cea din iulie, iar cele cu taxă în sesiunea din toamnă. În acest an, USAMV înregistrează cel mai mare număr de studenţi în anul I", spune Gerard Jităreanu, rectorul USAMV Iaşi.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: