Înregistrare cu momentul în care un bărbat sună în direct la TV să anunţe că şi-a omorât mama AUDIO

Înregistrare cu momentul în care un bărbat sună în direct la TV să anunţe că şi-a omorât mama AUDIO

Foto: aloiasi.ro

Bărbatul din Iaşi care şi-a omorât mama chiar de ziua ei se află la Spitalul de Psihiatrie „Socola”, pentru a se efectua expertiza psihiatrică.

Un bărbat şi-a omorât mama chiar în ziua în care femeia împlinea vârsta de 69 de ani. Ieşeanul a făcut groaznicul anunţat în direct la „Naşul TV”.
 
Apelul la numărul unic de urgenţă 112 a fost făcut de producătoarea TV. La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje medicale şi poliţiştii, iar crima a fost confirmată. 
 
În cursul zilei de astăzi a apărut şi înregistrarea audio cu momentul în care bărbatul sună la televiziune, iar producătoarea sună mai departe la 112, pentru a anunţa crima. 
 
Bărbatul se află în acest moment internat la Institutul de Psihiatrie „Socola” din Iaşi în vederea efectuării expertizei medico-legale psihiatrice. Din sursele noastre, bărbatul a mai fost internat la Spitalul de Psihiatrie şi pentru măsuri de siguranţă Pădureni-Grajduri, dar s-a externat anul trecut, pentru a-şi continua tratamentul la domiciliu. 
 
Atenţie, materialul conţine declaraţii care vă pot afecta emoţional. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările