Un bărbat din Iaşi şi-a omorât mama de ziua ei. A anunţat crima în direct la un post de televiziune VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhiva Adevărul
FOTO Arhiva Adevărul

Autorităţile au aflat informaţia de la televiziune şi s-au deplasat la faţa locului, iar crima a fost confirmată. Conform declaraţiilor vecinilor, femeia împlinise joi, 1 aprilie, 69 de ani.

Crimă odioasă la Iaşi. Un bărbat şi-a omorât mama chiar în ziua în care, potrivit declaraţiilor vecinilor, femeia împlinea vârsta de 69 de ani. Ieşeanul a făcut groaznicul anunţat în direct la „Naşul TV”.

Apelul la numărul unic de urgenţă 112 a fost făcut de producătoarea TV. La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje medicale şi poliţiştii, iar crima a fost confirmată. 

„Un bărbat a sunat la Naşul TV şi a spus că şi-a omorât mama. Apelul la 112 a fost făcut de producătoarea TV şi am trimis acolo echipaje şi poliţia. Un nou mod de anunţ al situaţiilor de urgenţă!”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoesu, şefa UPU SMURD Iaşi.

Crima a avut loc pe strada Cazangiilor, cartier Frumoasă, municipiul Iaşi. 

Bărbatul, Daniel Amarandei, în vârstă de 39 de ani, şi-a omorât propria mamă, Elena Amarandei, tăindu-i gâtul. 

„S-a găsit victima decedată, cu plagă în regiunea cervicală anterioară. A fost constat decesul”, a adăugat prof. dr. Diana Cimpoesu, şefa UPU SMURD Iaşi.

Potrivit primelor declaraţii, bărbatul este cunoscut cu afecţiuni psihice.

„Fiul, în vârstă de 39 ani, cu antecedente psihiatrice, era la locul solicitării în custodia poliţiei, fără nevoie de asistenţă medicală”, informează prof. dr. Diana Cimpoesu, şefa UPU SMURD Iaşi.

Individul a mai avut în trecut o tentativă de omor. În urmă cu o lună, bărbatul a dat drumul la gaz şi a închis-o pe mama sa în locuinţă. Incidentul a fost sesizat agenţilor de poliţie, iar bărbatul a fost condus la Institutul de Psihiatrie „Socol”, din Iaşi. Potrivit presei locale, individul a fost scos pe semnătura mamei sale. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

De ce a trădat căpitanul italian arestat pentru spionaj în favoarea Rusiei? Ce spune soţia sa

Planul macabru al unei soţii care voia să îşi ucidă soţul pentru două case. A angajat un criminal şi i-a oferit 5.000 lei

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite