VIDEO Strada spre Castelul Corvinilor a fost inundată. Şuvoaiele de apă şi nămol le-au creat dificultăţi turiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Strada spre castel a ajuns sub ape. FOTO: Grupul de Iniţiativă Civica.
Strada spre castel a ajuns sub ape. FOTO: Grupul de Iniţiativă Civica.

Turiştii care au vizitat Castelul Corvinilor din Hunedoara au avut parte de o surpriză neplăcută. În urma ploii de duminică după-amiază, străzile din zona monumentului istoric au fost inundate, iar accesul spre castel a fost îngreunat.

Strada Constantin Bursan, principala cale de acces spre Castelul Corvinilor, a fost inundată în urma ploii toreniale de duminică.

Şuvoaiele de apă şi nămol de pe dealuri au acoperit strada şi au îngreunat accesul turiştilor spre monumentul istoric.

Numeroase străzi din municipiul Hunedoara au fost inundate, în urma ploii de duminică după-amiază, unele din cauza gunoaielor şi a nămolului care înfundă gurile de canalizare.

Stradă inundată în Hunedoara

VIDEO: Grupul de Iniţiativă Civica / Facebook.

image
image

FOTO: Andrei Isăilă. FACEBOOK.

Furtună în Hunedoara


Vă recomandăm şi:

VIDEO Biserica blestemată ascunde un secret înfiorător: personajul malefic care nu a putut fi alungat din locul părăsit

Vechea biserică ortodoxă din satul Bretea Română pare lovită de un blestem. A fost abandonată definitiv în anii 1980, chiar dacă oamenii încă îşi îngroapă morţii în cimitirul ei. Biserica s-a ruinat, însă o pictură misterioasă şi înfiorătoare a rămas, singură, pe zidurile ei.

Povestea Zafirei, domniţa care s-a aruncat din turnul ei, sfâşiată de iubire. Legenda ascunsă a Bisericii Densuş, una dintre cele mai misterioase din ţară

Veche de peste şapte secole, Biserica Densuş este unul dintre cele mai misterioase şi impresionante monumente istorice din România. Istoricii susţin că a fost ridicată pe ruinele unui templu roman, din pietre aduse din Sarmizegetusa, iar Aron Densuşianu, cel care o descrisese în urmă cu un secol şi jumătate, povestea o legendă fascinantă: din turnul ei s-a aruncat Zafira, o domniţă sfârşită de dorul iubitului ei.

Cetatea Devei, fortul necucerit al Transilvaniei. Zece lucruri mai puţin ştiute despre fortăreaţa ridicată pe un con vulcanic

Timp de mai multe secole, Cetatea Devei a fost una dintre aşezările militare strategice ale Transilvaniei. Fortăreaţa ridicată pe un deal al munţilor Poiana Ruscăi datează din secolul al XIII-lea, iar în istoria ei a fost considerată unul din locurile de necucerit.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite