Un hunedorean se află printre cele opt victime ucise prin intoxicare în acest an

Un hunedorean se află printre cele opt victime ucise prin intoxicare în acest an

Hunedorenii trebuie sa aibă grijă ca hornurile caselor lor să fie curăţate. D.G.

Potrivit reprezentanţilor E.ON Gaz, la fiecare patru zile scurse de la începutul anului 2013, câte o persoană a decedat în urma unor intoxicaţii cu monoxid de carbon. Între victime se află şi un hunedorean.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Tragediile au fost cauzate în principal de disfuncţionalităţile înregistrate la coşurile de fum ale locuinţelor. În prima lună a anului 2013, cel puţin zece oameni au fost intoxicaţi cu noxele provenite de la sobe, iar opt dintre ei şi-au pierdut viaţa.

"Cauza principală a acestor evenimente tragice a fost utilizarea unor surse de încălzire alimentate cu gaze naturale, racordate la coşuri de fum necurăţate sau înfundate, construite necorespunzător sau chiar folosirea unor aparate de încălzire deteriorate şi lăsarea lor în funcţiune în timpul nopţii", a informat E.On Gaz.

Pentru a preveni producerea altor tragedii, hunedorenii sunt sfătuiţi să verifice buna funcţionare a coşurilor de fum şi a instalaţiilor de încălzire.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările