Scandal în şcoală, după ce un elev de 10 ani ar fi fost bătut de învăţătoare. Femeia a fost agresată apoi de mama copilului

Scandal în şcoală, după ce un elev de 10 ani ar fi fost bătut de învăţătoare. Femeia a fost agresată apoi de mama copilului

FOTO: ARHIVĂ.

Familia unui copil de 10 ani o acuză pe învăţătoarea acetuia că l-a bătut în timpul orei. Copilul s-a ales cu buza spartă, dar la scurt timp şi dascălul a fost agresat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un incident grav s-a petrecut, vineri, în Liceul Tehnologic Ovid Densuşianu, din Călan. O învăţătoare a fost acuzată că a agresat un elev de 10 ani, care, în urma palmei primite s-a lovit cu falca de bancă şi şi-a spart buza.

Copilul a plecat din clasă la Poliţie, unde, însoţit de bunica sa, a depus plângere. Între timp, mama minorului s-a deplasat la şcoală şi a pălmuit-o, potrivit martorilor, pe învăţătoare.

„În jurul orei 9:15, Poliţia Oraşului Călan a fost sesizată direct de un minor în vârstă de 10 ani, din Călan, elev la o şcoală din localitate, despre faptul că, în jurul orei 8:45, în timp ce se afla în sala de clasă, în timpul orei de curs, a fost lovit în zona capului de către învăţătoarea sa, iar din lovitură s-a lovit la buză, de bancă. Minorul, care prezenta leziuni la nivelul buzei inferioare, a fost însoţit de bunica sa la U.P.U. Călan, pentru acordarea de îngrijiri medicale.    În cauză, poliţiştii vor efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă, în vederea stabilirii împrejurărilor comiterii faptei”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Coliul este considerat un „elev-problemă”, susţin unii dascăli.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Copilă supusă perversiunilor de prietenii mai mari la jocul „Adevăr sau provocare”. Scenele au fost filmate cu telefonul mobil

O anchetă are loc după ce trei copii cu vârste între 6 şi 12 ani au fost prinşi făcându-şi sex oral, în curtea fostei exploatări miniere din Aninoasa. Copiii ar fi jucat Adevăr sau provocare, iar scenele erau filmate de o fată de 12 ani. A fost al doilea caz petrecut recent în care elevii sunt prinşi în toiul unor astfel de scene.

Incident grav în şcoală: o bucată din tavan s-a prăbuşit peste o profesoară, în timp ce femeia le preda elevilor

O profesoară din Deva a ajuns la spital, rănită, după ce în timp ce preda în sala de curs o bucată de tencuială din tavan s-a desprins şi s-a prăbuşit, provocându-i un traumatism cranian.

Şcoala în care elevii fac sex în pauze: elev molestat în clasă de colegul recidivist, care a mai abuzat sexual un minor

Un elev de 13 ani a fost supus unor perversiuni sexuale de colegul său, de 14 ani, în văzul celorlalţi adolescenţi. Incidentul s-a petrecut într-o pauză de ore, în Şcoala Aurel Vlad din Orăştie. În urmă cu un an, elevul agresor a fost cercetat după ce a încercat să oblige un alt coleg să îi facă sex oral, într-o pauză.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: