Restricţii pe Autostrada Deva - Sibiu. Au loc reparaţii la podul peste râul Mureş

Restricţii pe Autostrada Deva - Sibiu. Au loc reparaţii la podul peste râul Mureş

FOTO: DRDP Timişoara. ARHIVĂ.

Traficul rutier va fi restricţionat pe Autostrada Deva – Sibiu, în zona localităţii Simeria. Au loc lucrări de reparaţii a carosabilului, la podul peste Mureş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Drumarii au instituit restricţii de circulaţie pe Autostrada A1 Deva – Dibiu, la km 355+900, pe sensul de mers Sibiu – Deva, în dreptul localităţii Simeria, din judeţul Hunedoara.

„Echipele Secţiei Autostrăzi vor interveni pentru a repara un element deteriorat de acoperire al unui rost de la podul peste Mureş. Circulaţia în zonă este închisă pe jumătate din banda 1. Recomandăm conducătorilor auto să semnalizeze din timp înainte de schimbarea benzii de circulaţie, să sporească atenţia şi să circule cu viteză redusă în zona lucrărilor”, a informat Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Autostrada Lugoj – Deva a împlinit doi ani de întârziere. Topul „ghinioanelor” pentru care a întârziat proiectul

Penalizări-record date constructorilor unui lot din Autostrada Lugoj - Deva. Ce a găsit ministrul Lucian Şova pe şantier

Autostrada Lugoj - Deva: cât au lucrat drumarii în patru ani şi ultimele estimări ale CNAIR despre finalizarea proiectului

Şirul imens de amenzi date firmelor de pe autostradă: „Şoferii circulă inconştient prin localităţi cu maşini ce nu mai pot fi controlate din cauza tonajului”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: