Percheziţii la locuinţele unor tineri acuzaţi de trafic de cocaină şi cannabis. 18 oameni au fost aduşi la sediul DIICOT

Percheziţii la locuinţele unor tineri acuzaţi de trafic de cocaină şi cannabis. 18 oameni au fost aduşi la sediul DIICOT

FOTO: ARHIVĂ.

Poliţiştii au descins la locuinţele unor tineri, bănuiţi de vânzarea, către diverşi consumatori, de cannabis şi cocaină.

Ştiri pe aceeaşi temă

Joi, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Hunedoara au efectuat trei percheziţii la locuinţele unor tineri din municipiul Petroşani.

„Au loc cercetări într-un dosar penal ce vizează săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi trafic de droguri de mare risc. Din cercetări a rezultat faptul că unul dintre tinerii vizaţi ar fi vândut, pe raza municipiilor Petroşani şi Vulcan, droguri de risc şi mare risc (cannabis şi cocaină), atât personal, cât şi prin intermediul altor persoane”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara. 18 persoane au fost conduse la sediul DIICOT - B.T. Hunedoara, la audieri.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Vraciul din munţi care a vrut să vindece lumea cu cannabis. Cum a ajuns să se îndrăgostească de plantele interzise, pe care „le trata ca pe nişte copii”

Un colet cu cinci kilograme de cannabis, trimis din Spania, a fost găsit în Deva

Povestea tragi-comică a fermierului cu cea mai mare cultură de canabis: gafa care i-a distrus recolta uriaşă şi l-a trimis în închisoare

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările