O femeie şi-a scăpat copilul pe fereastră, de la etajul patru al blocului. Pruncul nu a supravieţuit

O femeie şi-a scăpat copilul pe fereastră, de la etajul patru al blocului. Pruncul nu a supravieţuit

Foto: ARHIVĂ.

O femeie şi-a scăpat copilul de un an şi zece luni, pe fereastră, de la etajul patru al unui bloc din Orăştie. Pruncul a decedat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vineri dimineaţă, 27 mai, o femeie din Orăştie şi-a scăpat accidental de la fereastra unei locuinţe aflată la etajul patru, copilul în vârstă de un an şi zece luni. 

„La faţa locului a fost trimis un echipaj de Amubulanţă, care a găsit minorul în stop cardio respirator, cu multiple leziuni grave la nivelul capului. Au fost efectuate manevre de resuscitare, iar copilul a fost transportat de urgenţă la spitalul din Orăştie, unde resuscitarea a mai continuat pentru încă aproximativ o oră. Din păcate, victima nu a supravieţuit”, a precizat dr. Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara.

Un accident similar a avut loc joi, în Petroşani, unde un copil în vârstă de un an şi patru luni s-a prăbuşit de la etajul patru al unui bloc, după ce a fost lăsat nesupravegheat de părinţi. Victima a fost adusă în stare gravă la spital.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Adi de la Brad, guru al sectei Copiii Soarelui, arestat. Adeptele sale au rupt tăcerea. Ce le făcea fostul miner în numele „emancipării spirituale“

Secretele întunecate din munţii dacilor, care l-au înfiorat pe Ceauşescu. Ce au căutat aici nemţii şi sovieticii

Dosarul retrocedării celor 10.000 de hectare din Retezat unor austriece, blocat după 13 ani de lipsa unei semnături

 

  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările