O adolescentă de 17 ani a fost adusă în stare gravă la spital după ce s-ar fi aruncat de pe pasarela gării

O adolescentă de 17 ani a fost adusă în stare gravă la spital după ce s-ar fi aruncat de pe pasarela gării

Gara Simeria.

O adolescentă de 17 ani s-a prăbuşit peste pasarela pietonală din gara Simeria. A fost transportată în stare gravă la spital.

Ştiri pe aceeaşi temă

O tânără în vârstă de 17 ani a fost adusă în stare gravă la spital, după ce s-a prăbuşit de la circa 10 metri înălţime, de pe pasarela care traversează liniile de cale ferată în staţia CFR Simeria.

„Adolescenta a căzut de pe pasarelă pe calea ferată. Era conştientă, cooperantă, dar cu o leziune de coloană vertebrală şi nu îşi putea mişca membrele inferioare. A intervenit echipajul SMURD de prim-ajutor şi echipajul cu medic de ambulanţă din Deva”, a declarat medicul Călin Dumitrescu.purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara. Victima a fost transportată la spitalul din Deva.

„Poliţiştii de la Transporturi Feroviare fac cercetări cu privire la cauzele care au determinat-o pe tânără să recurgă la tentativă de suicid”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Calea ferată realizată în 50 de ani şi distrusă după un deceniu. Cum a eşuat mega-proiectul „epocii Ceauşescu” început cu prizonierii sovietici

Secretele celor mai faimoase tuneluri din România. Drumurile croite sub munţi, cu târnăcopul şi dinamita

VIDEO Gara legendară pusă sub lacăt. Au dispărut trenurile de călători de pe calea ferată înfiinţată de peste 130 de ani

VIDEO Soarta tristă a ultimei redute din calea ferată îngustă a Hunedoarei. Ce s-a întâmplat cu depoul mocăniţei

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: