Mai mulţi câini maidanezi au fost ucişi în bătaie, iar leşurile le-au fost aruncate pe un teren viran din municipiu

Mai mulţi câini maidanezi au fost ucişi în bătaie, iar leşurile le-au fost aruncate pe un teren viran din municipiu

FOTO: ARHIVĂ. ADEVĂRUL.

Mai mulţi câini îngrijiţi de locatarii unui cartier din Petroşani au fost ucişi. În urma reclamaţiilor, poliţiştii îi caută pe cei care săvârşit infracţiunile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Localnicii din Petroşani au descoperit, marţi, pe un teren viran din cartierul Aeroport al municipiului, cadavrele a cel puţin patru câini. Animalale, care erau obişnuite ale cartierului, au fost ucise în bătaie, arată rănile de pe trupurile lor.

Imagini tulburătoare au fost publicate pe paginile de socializare, de către oamenii indignaţi de aceste crime.

„A fost întocmit un dosar penal pentru uciderea cu intenţie fără drept a animalelor, faptă care se pedepseşte cu închisoare de la trei luni până la un an sau cu amendă. A fost solicitat un medic veterinar de la Direcţia Sanitar Veterinară şi Siguranţa Alimentelor Hunedoara pentru efectuarea necropsiei celor patru cadavre de câini şi pentru a se stabili cauzele morţii acestora”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Autorii infracţiunilor nu au fost identificaţi, până în prezent.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Imagini amuzante cu urşii treziţi din hibernare în pădurile României. Cum se dezmorţeşte un animal masiv

VIDEO O tânără din SUA dă un exemplu emoţionant românilor. Munceşte gratuit pentru 500 de câini abandonaţi

Şoseaua din munţi între Valea Jiului şi Băile Herculane, construită de 20 de ani şi blocată în sălbăticie. Cui mai foloseşte investiţia uriaşă contestată de ecologişti

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: