Gheorghe Ile, cetăţean de onoare post-mortem în Vulcan, municipiul pe care l-a condus timp de 16 ani

Gheorghe Ile, cetăţean de onoare post-mortem în Vulcan, municipiul pe care l-a condus timp de 16 ani

Gheorghe Ile. Sursa: Facebook

Gheorghe Ile a fost numit „cetăţean de onoare post-morten” în Vulcan, municipiul pe care l-a condus, ca primar, timp de 16 ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marţi, la cimitirul din Vulcan, a avut loc înmormântarea fostului primar Gheorghe Ile, omul care a condus administraţia locală a municipiului din Valea Jiului timp de 16 ani.

A murit Gheorghe Ile, fost primar al municipiului Vulcan. A condus primăria timp de 16 ani

Gheorghe Ile renunţă la Primăria Vulcan după 16 ani. Primarul din Valea Jiului nu va mai candida

Revolta unui primar PSD, enervat pe zecile de mii de oameni care au scandat „Ciuma Roşie”: „Se duce ţara pe p...”

Tot marţi, consilierii locali din Vulcan a aprobat, marţi, conferirea titlului de ”cetăţean de onoare – post mortem”  fostului primar

„Se conferă titlul de Cetăţean de Onoare post mortem dl. Inginer Ile Gheorghe, pentru întreaga sa activitate profesională, pentru devotamentul său pentru menţinerea identităţii naţionale şi culturale şi merite deosebite prin implicarea în viaţa politică, socială, cultural-sportivă în municipiul Vulcan”, se arată în proiectul de hotărâre.

Gheorghe Ile avea 68 de ani şi a condus administraţia locală a municipiului din Valea Jiului timp de 16 ani, în perioada 2004 – 2020. Anul trecut Ile şi-a anunţat candidatura pentru al cincilea mandat, însă cu câteva săptămâni înainte de alegerile din septembrie, s-a retras brusc din cursa electorală, din motive medicale. Ile, fost miner şi lider de sindicat, a fost primar din 2004, reprezentând în cele patru mandate mai multe formaţiuni politice. La alegerile din 2016 a candidat din partea PSD. Tot în 2016, a fost trimis în judecată sub acuzaţia de delapidare şi fals intelectual. Gheorghe Ile rămăsese consilier local din partea PSD.

Mai puteţi citi şi:

Viceprimarul PSD care a jignit şoferii de TIR, susţinând că iau 2.000 de euro să nu muncească: „Sunt şi eu om ca voi!”

VIDEO Răspunsul unui şofer de TIR jignit de viceprimarul PSD-ist din Vulcan: „Tu, când pleci în delegaţie, banii de diurnă îi duci acasă la nevastă şi la copii?“

VIDEO Viceprimar PSD supărat pe şoferii de TIR: „Stă şi învârte de volan, pe 2.000 de euro. Tot să nu muncească“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările