FOTOGALERIE ”Mordor” de Hunedoara: ruinele refuzate ca loc de filmare de scenariştii filmului "Ghost Rider 2" cu Nicolas Cage

Ruinele platformei industriale din Hunedoara au fost considerate de producători locul ideal pentru filmările unor scene din thrillerul “Ghost Rider 2”, în care protagonist va fi actorul american Nicolas Cage.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deşi iniţial o parte din acţiunea thrillerului "Ghost Rider 2" urma să se desfăşoare pe platforma industrială de la Hunedoara, în ultimul moment, scenariştii filmului şi-au schimbat planurile, iar filmările care vor începe în data de 16 noiembrie la Hunedoara vor avea loc doar la Castelul Corvinilor.

VIDEO Hollywood-ul se mută la Hunedoara: Nicolas Cage va filma scene explozive în „The Ghost Rider. Spirit of Vengeance”

Cele câteva zeci de hectare acoperite de clădiri în paragină, foste construcţii ale mamutului industrial din Hunedoara, ar fi fost, după cum consideră mulţi dintre hunedoreni, decorul ideal pentru acţiunea unui film horror.

„Mafia fierului vechi” trăieşte din amintiri

REPORTAJ: Ruinele combinatului siderurgic din municipiul Hunedoara, aur pentru fierari

CLICK PENTRU FOTOGALERIE

“Zona pare bântuită, nu numai de căutătorii de fier vechi, dar e un adevărat “Ţinut al umbrelor”, ca “Mordorul” din filmul Stăpânul Inelelor”, crede Marius Crinei, unul dintre tinerii care au vizitat obiectivul.

FOTOGALERIE Romii din Hunedoara îşi pun bogăţia pe seama tradiţiei

FOTOREPORTAJ Castelul de la marginea civilizaţiei

CLICK PENTRU FOTOGALERIE 2

În viitorul apropiat, vechea platformă industrială situată chiar în zona Castelului Corvinilor va fi ecologizată şi ar putea fi transformată într-o zonă de agrement, susţin reprezentanţii ECOSID, firma care se ocupă de lucrările de demolare ale construcţiilor fostului combinat de la Hunedoara.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările