EXCLUSIV Poliţistă agresată la ştrand, sub privirile mamei sale: „Bărbatul mi-a spus marş afară, apoi a sărit la bătaie“

EXCLUSIV Poliţistă agresată la ştrand, sub privirile mamei sale: „Bărbatul mi-a spus marş afară, apoi a sărit la bătaie“

Elena Atena a fost agresată într-un ştrand din Orăştie. SURSA: FACEBOOK. ARHIVA PERSONALĂ.

Elena Atena Bănuţ, o angajată a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, a depus o plângere penală la Parchet, după ce a fost agresată într-un ştrand din Orăştie, de administratorul bazei de agrement. Scenele şocante s-au petrecut sub privirile mamei tinerei.

Administratorul unui ştrand din Orăştie este acuzat că a agresat o tânără poliţistă Atena Bănuţ (27 de ani), angajată a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara,  a relatat pentru adevarul.ro că a fost îmbrâncită, lovită şi zgâriată la intrarea în baza de agrement, de un tânăr de 30 de ani, cunoscut ca fiind foarte agresiv, în faţa mamei sale.

„Am depus o plângere penală împotriva celui care m-a agresat, administrator al ştrandului din Orăştie. Incidentul s-a petrecut, în timp ce mă aflam cu mama mea în ştrand. I-am dat banii acestuia şi i-am spus că nu îmi trebuie brăţară de intrare, pentru că nu vreau să mă bronzez cu urme. În acest moment, el a început să îmi vorbească urât. Mi-a spus „marş afară””. În acel moment m-am aprins şi eu. Ştia că sunt poliţistă. A început să mă împingă, m-a lovit şi zgâriat. A fost o altercaţie, în urma căreia am avut de suferit. Medicul a stabilit că am nevoie de şapte zile de îngrijiri medicale pentru a mă recupera”, a declarat tânăra, pentru adevarul.ro.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Orăştie a fost deschis un dosar penal, pentru loviri şi alte violenţe, în acest caz, urmând ca anchetatorii să stabilească împrejurările în care s-a produs incidentul.

Tânăra este o fostă participantă la un concurs de frumuseţe dedicată angajatelor din Poliţia Română.

Contactat de adevarul.ro, bărbatul a respins acuzaţiile aduse de tânără şi susţine că ea a fost cea care l-a agresat.


Vă recomandăm şi:

Fiul de politician arestat după bătaia cu un poliţist: „Păi, nu am o muncă, mamă… Că-s interlop! Sunt şmecher, am femei la produs, mamă! Ele îmi fac banii”

Daniel Pleşcan, fiul de politician arestat preventiv după scandalul imens de pe o terasă din Petroşani, în urma căruia un poliţist a ajuns în spital, s-a făcut remarcat prin mai multe scandaluri şi dosare penale. Mai este judecat pentru conducere fără permis şi într-un dosar de proxenetism, în care prostituatele erau minore. În dosar sunt dezvăluite declaraţiile halucinante ale tânărului, faţă de situaţia sa.

VIDEO Consiliera sexy care ridică partidul, cănile electorale din biserică şi candidata „start upe”. Cele mai stupide episoade ale campaniei electorale

Imaginile în care Alina Necoară, o tânără candidată la Consiliului Local Petroşani, este prezentată în ipostaze sexy, cănile tapetate cu portretul primarului Hunedoarei, Viorel Arion, oferite în biserică în Noaptea Învierii, şi bâlbâielile care au făcut-o celebră pe Dorina Pleşcan, candidată la Primăria Petroşani  se numără printre cele mai stupide evenimente din campania electorală dinaintea alegerilor locale în judeţul Hunedoara.

Mărturia elevei prostituate de dragul iubitului. Cum a ajuns o adolescentă de 14 ani cea mai căutată damă de companie

Cristina, o elevă din localitatea hunedoreană Vulcan, a fost nevoită să se prostitueze mai multe luni, de la 14 ani, de dragul iubitului său, ameninţată şi şantajată sentimental. Adolescenta se numără printre victimele minore a trei proxeneţi care îşi aşteaptă sentinţa definitivă la Curtea de Apel Alba Iulia. Ea a relatat că a fost vândută unui număr impresionant de clienţi, cu care întreţinea relaţii sexuale într-o garsonieră şi în hoteluri.

Aventurile sexuale ale baronului Polco. Germanul obsedat de sex cu minore şi-a transformat castelul moştenit în Ţara Haţegului într-un loc al depravării

Castelul Kendeffy din Ţara Haţegului a fost un locul aventurilor deocheate ale unui aşa-zis baron Polco (pe numele său Pal von Daranyi), un moştenitor al familiei nobiliare Kendeffy, condamnat pentru sex cu minore. Germanul de 73 de ani a stat doi ani în închisoare, iar rechizitoriul dosarului său oferă amănunte înfiorătoare despre obiceiurile sale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: