Ştrandul din municipiu se înnoieşte: cât au costat cele 400 de umbrele de plajă

Ştrandul din municipiu se înnoieşte: cât au costat cele 400 de umbrele de plajă

Ştrandul din Hunedoara.

Primăria Hunedoara a achiziţionat 400 de umbrele de plajă pentru ştrandul din municipiu, pentru a înlocui vechile accesorii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aproape 52.000 de lei au fost cheltuiţi de Primăria Hunedoara pe cele 400 de umbrele de plajă necesare la ştrandul din municipiu. În luna iunie, cel mai probabil, ştrandul va fi redeschis.

În vara anului 2017, Complexul de agrement Corvina din Hunedoara a avut circa 24.000 de clienţi şi a adus venituri de 416.630 lei. Ştrandul din Hunedoara a fost inaugurat în vara anului 2015. Complexul a fost construit printr-o investiţie de aproape două milioane de euro în imediata apropiere a Bazinului de Înot, din incinta bazei sportive Michael Klein. Pentru a asigura fondurile necesare investiţiei, Consiliul local a aprobat contractarea unui credit pentru a asigura finanţarea construcţiei ştrandului. Ştrandul se întinde pe o suprafaţă de 27.000 de metri pătraţi. Are o capacitate pentru circa 600 de persoane, un bazin de peste 2.100 de metri pătraţi şi un bazin de 108 metri pătraţi, la care se adaugă terenuri de agrement.

În primii doi ani de funcţionare, peste 50.000 de clienţi au trecut pragul ştrandului.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Ce venituri a adus primăriei ştrandul de două milioane de euro, construit în urma unui împrumut bancar

Ştrandul se deschide la 1 iunie. Tarifele au fost modificate şi au loc ultimele pregătiri înainte de startul sezonului

VIDEO A fost deschis ştrandul de două milioane de euro din Hunedoara. Baza de agrement, construită dintr-un împrumut

citeste totul despre: