Pericolul major la care i-a expus un primar din Giurgiu pe bătrânii din sat, cărora le-a dus alimente de Paşte

Pericolul major la care i-a expus un primar din Giurgiu pe bătrânii din sat, cărora le-a dus alimente de Paşte

Jean Jipa se îmbrăţisează cu bătrânii FOTO g4media.ro

Un primar din Giurgiu i-a pus în pericol pe bătrânii din comună, după ce i-a îmbrăţişat în faţa camerelor, la finalul unei campanii de ajutorare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jean Jipa, primarul din comuna Ogrezeni, a derulat în urmă cu câteva zile o campanie de ajutorare a oamenilor în vârstă din localitate, cărora le-a dăruit alimente de strictă necesitate. Evenimentul a fost anunţat pe pagina de socializare a edilului. 
 
La final, alesul localităţii a făcut poze alături de bătrâni, în faţa porţii sau chiar în casele lor. Peste haine, primarul purta o salopetă, iar masca de protecţie era incorect pusă, aceasta ajungând sub bărbie.
 
„Adevărul“ a încercat să ia legătura şi cu primarul Jean Jipa, însă acesta nu a putut fi contactat. 
 
În judeţul Giurgiu, la 13 aprilie, sunt confirmaţi 64 de pacienţi infectaţi cu coronavirus. 
 
Contactat telefonic, primarul Jean Jipa a precizat faptul că deplasarea sa la cetăţenii comunei în scop umanitar „s-a efectuat în interes de serviciu şi organizat împreună cu o parte din funcţionarii primăriei şi voluntarii comunei, în intervalul de timp permis de ordonanţă“.

„Ţin să menţionez că am fost echipat corespunzător în momentul deplasării pentru asigurarea alimentelor de bază, deoarece peste 390 de familii se aflau la limtita subzistenţei, în legătură cu pozele respective am fost luat prin surprindere nemaiputând să reacţionez pentru că asta ar fi presupus să am o reacţie de respingere (prin împingere) , pe care nu mi-am permis-o datorită vârstei şi situaţiei acestora, iar relaţia dintre mine şi cetăţenii este una bazată pe dragoste şi respect ! 
Îmi exprim profunda mâhnire şi regretul că din toată acţiunea umanitară care s-a concretizat în oferirea a 390 de pachete(ajutoare) persoanelor în vârstă, persoanelor cu handicap, orfanilor, văduvelor, familiilor rămase fără servici în această perioadă grea, s-au reţinut câteva instantanee fotografice, care n-au putit fi evitate. Vă mulţumesc anticipat, Jean Jipa“, a transmis primarul jurnaliştilor Adevărul. .
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: