Zeci de maşini parcate în centrul oraşului Galaţi au fost vandalizate în prima zi a lui 2017. Făptaşul este căutat de Poliţie

Zeci de maşini parcate în centrul oraşului Galaţi au fost vandalizate în prima zi a lui 2017. Făptaşul este căutat de Poliţie

Maşini vandalizate la Galaţi FOTO GSDG

Potrivit unor martori care au postat mesaje pe internet, ar putea fi vorba fie despre un grup de derbedei care-şi fac veacul prin cartierul Mazepa, fie despre un individ beat sau drogat care obişnuieşte să avarieze maşinile parcate în zonă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Început de an de coşmar pentru zeci de proprietari de maşini care şi-au parcat autorurismele în zona cartierului Mazepa, aflat în zona ultracentrală a oraşului Galaţi.

Indivizi deocamdată neidentificaţi au reuşit să vandalizeze peste 20 dintre maşinile parcate în zonele Potcoava de Aur, Trei Star şi Şcoala 28, rupându-le sau spărgându-le oglinzile retrovizoare.

Se pare că actul de vandalism, de altfel destul de zgomotos, a trecut neobservat din cauza tirului  de artificii şi de pocnitori, care a continuat şi pe 1 ianuarie 2017.

Fotografiile postate pe internet de către persoanele păgubite au stârnit un adevărat val de furie pe internet, oamenii solicitând ca Poliţie sî-şi facă neîntârziat datoria şi să-i captureze pe făptaşi.

În zonă sunt, de altfel, destul de multe camere de supraveghere ale unor firme şi persoane private, aşa că soluţii de identificare a vandalilor ar cam exista.

Mai mulţi dintre cei care au comentat au afirmat că au mai fost astfel de incidente în trecut şi că de vină ar fi un grup de derbedei (care ar fi fost implicaţi şi în terorizarea unor bătrâni, cărora le-ar fi dat foc la uşa apartamentului) sau un individ beat ori drogat, care locuieşte în zonă şi se „războieşte” periodic cu maşinile altora.


În acelaşi timp, nu puţini au fost cei care şi-au exprimat neîncrederea în poliţie, dat fiind că, în trecut, reclamaţiile pentru fapte similare au rămas cu autor necunoscut.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: