Zece zile cu trafic restricţionat pe o stradă foarte circulată din Galaţi. Autorităţile recomandă ocolirea zonei

Zece zile cu trafic restricţionat pe o stradă foarte circulată din Galaţi. Autorităţile recomandă ocolirea zonei

FOTO Arhivă Adevărul

În perioada 4-14 iunie 2020, pe strada Siderurgiştilor se fac lucrări ample la reţeaua de apă, în cadrul programului de modernizare a celei mai aglomerate artere rutiere pe axa sud-nord a Galaţiului.

Primăria municipiului Galaţi a anunţat că, în perioada 4-14 iunie 2020, circulaţia rutieră pe strada Siderurgiştilor, zona Piaţa Energiei, pe sensul de mers dinspre Viaduct, se va desfăşura îngreunat, motive pentru care este recomandată ocolirea, pe cât posibil, a zonei.

„Traficul auto urmnează a fi restricţionat pe banda a doua de circulaţie a acestui tronson, pe care se fac lucrări de înlocuire a unei conducte de apă. Pentru desfăşurarea  fluentă a traficului rutier rugăm conducătorii auto să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor”, a precizat Biroul de Presă al Primăriei.

Reamintim că Primăria municipiului Galaţi derulează pe străzile Siderurgiştilor şi 1 Decembrie 1918 un amplu proiect de modernizare a carosabilului şi a liniilor de tramvai. În cadrul acestui proiect se fac lucrări şi la reţelele de utilităţi din zonă, astfel încât după finalizarea investiţiei să nu mai fie, cel puţin pentru o perioadă, intervenţii la carosabilul proaspăt turnat. De asemenea, se refac şi trotuarele şi spaţiile verzi aferente străzii.

Aveţi mai jos harta zonei afectate de lucrări.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: