Un medic a fost prins în flagrant luând mită după un apel la linia telverde anticorupţie

Un medic a fost prins în flagrant luând mită după un apel
la linia telverde anticorupţie

Medicul a fost prins în flagrant când primea mită de la un pacient Foto: arhivă Adevărul

Un pacient a denunţat un medic la Direcţia Generală Anticorupţie după ce acesta i-a cerut o sumă de bani ca să falsifice fişa de internare, astfel încât să nu plătească taxa de spitalizare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ofiţerii din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Galaţi, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, au prins în flagrant, vineri, 20 octombrie, un medic din cadrul spitalului municipal din Tecuci, în timp ce primea suma de 500 lei drept mită de la un pacient.

În schimbul banilor, medicul i-a promis că nu va plăti taxele aferente perioadei în care a fost spitalizat. Fapta a fost sesizată la linia Telverde Anticorupţie 0800.806.806, acţiunea de prindere în flagrant fiind organizată după trei ore de la efectuarea apelului telefonic.

”Din cercetări a rezultat faptul că medicul i-a precizat denunţătoarei că suma de bani solicitată reprezintă o “atenţie” pentru menţiunile pe care le-a făcut în fişa de internare şi în baza cărora aceasta nu va fi nevoită să plătească taxa de spitalizare”, au precizat reprezentanţii Serviciului Judeţean Anticorupţie Galaţi.

Medicul este cercetat acum pentru luare de mită, acesta fiind plasat de judecători sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: