Un bărbat a încercat să cumpere un pachet de ţigări cu o bancnotă falsă într-un magazin din Galaţi. „Ce ban e ăsta, tu ai venit să-ţi baţi joc de mine?“ VIDEO

Un tânăr a încercat să cumpere un pachet de ţigări cu o bancnotă falsă 

Un bărbat a încercat să cumpere un pachet de ţigări cu o bancnotă falsă. Vânzătoarea a realizat că bancnota de 500 de lei era falsă şi i-a spus clientului că va anunţa Poliţia. Acesta a fugit, dar scena a fost înregistrată de camera de supraveghere a magazinului din oraşul Galaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

În imagini apare clientul care cere un pachet de ţigări şi apoi începe să vorbească la telefon. Vânzătoarea realizează că bancnota este falsă. „Ce ban e ăsta, tu ai venit să-ţi baţi joc de mine? Vrei să chem Poliţia acum?”, spune femeia.

 
Clientul încearcă să-şi recupereze bancnota, dar nu reuşeşte şi apoi pleacă din magazin. Ulterior, imaginile au ajuns pe reţelele de socializare, iar poliţiştii s-au autosesizat.
 
„În urma apariţiei în spaţiul public, pe un site de socializare, a unei filmări din care reiese că un bărbat ar fi încercat să achiziţioneze bunuri, dintr-un magazin, folosind o bancnotă falsă, la data de 28 septembrie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi s-au autosesizat pentru comiterea infracţiunilor de fals de monedă şi punerea în circulaţie de valori falsificate, urmând a fi efectuate toate activităţile care se impun în această cauză”, au anunţat poliţiştii gălăţeni.
 
Poliţiştii vor folosi înregistrarea video şi vor vorbi cu vânzătoarea pentru a-l identifica pe bărbatul care a încercat să plaseze bancnota falsă.

Sursa video: Pro Lider Fm
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările