Razii ale poliţiştilor pentru reducerea braconajului piscicol, soldate cu amenzi de zeci de mii de lei şi sute de kilograme de peşte confiscat

Razii ale
poliţiştilor pentru reducerea braconajului piscicol, soldate cu amenzi de zeci
de mii de lei şi sute de kilograme de peşte confiscat

Foto: arhivă Adevărul

La verificări au participat şi  reprezentanţi ai Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură-Filiala Regională Moldova  şi ai Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Galaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

În perioada 18-24 martie, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi au efectuat mai multe verificări pentru reducerea braconajului piscicol pe raza judeţului Galaţi.

”Au fost aplicate 10 sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 22.000 de lei, şi au fost ridicate, în vederea confiscării, peşte şi produse din peşte, în cantitate de 435 de kilograme. De asemenea, s-a constatat existenţa sumei de 4.864 de lei, sumă neconformă cu istoricul casei de marcat”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Controalele au fost realizate în cooperare cu reprezentanţii Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură-Filiala Regională Moldova  şi cei ai Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Galaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: