Pastor sancţionat fiindcă a organizat o procesiune cu 50 de persoane. Preotul a botezat în apele Dunării VIDEO

Pastor sancţionat fiindcă a organizat o procesiune cu 50 de persoane. Preotul a botezat în apele Dunării VIDEO

sursa: Jandarmeria Galati

Un pastor a fost sancţionat, sâmbătă, de către jandarmii gălăţeni pentru organizarea unei procesiuni religioase, cu încălcarea prevederilor legale. La procesiunea religioasă de botez, în apele Dunării, au participat 50 de persoane.

Ştiri pe aceeaşi temă

În urma unei sesizări, sâmbătă, 10 aprilie, în jurul orei 12:30, un echipaj de jandarmerie a fost direcţionat de către Dispeceratul Secţiei 3 poliţie Galaţi în zona Plaja Dunărea.

Oamenii legii au fost anunţati că că mai multe persoane s-au adunat pe malul Dunării la o procesiune religioasă, fără să respecte regulile stabilite în pandemie. La faţa locului, jandarmii au identificat un grup de aproximativ 50 de persoane. 

În imaginile video se poate observa că persoanele respective participau la o procesiune religioasă de botez, în apele Dunării. 

Activitatea a fost întreruptă, iar organizatorul a fost sancţionat de jandarmi cu amendă în cuantum de 3.000 lei, a transmis Jandarmeria Galaţi.

VIDEO

Vă recomandăm şi: 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările