Mai multe locuinţe şi curţi din Tecuci şi alte trei localităţi au fost inundate. Judeţul Galaţi s-a aflat sub cod roşu de grindină şi ploi

Mai multe locuinţe şi
curţi din Tecuci şi alte trei localităţi au fost inundate. Judeţul Galaţi s-a
aflat sub cod roşu de grindină şi ploi

Foto: arhivă Adevărul

Pompierii intervin pentru a scoate apa din curţile şi casele oamenilor. Timp de o oră, judeţul Galaţi a fost afectat de vijelii, intensificări puternice ale vântului, descărcări electrice, averse torenţiale şi a căzut grindină de mari dimensiuni.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ploile torenţiale care au căzut în ultimele ore, mai multe case şi curţi din judeţul Galaţi au fost inundate.

Astfel, la Tecuci apa a afectat o locuinţă şi trei curţi, la Buceşti au fost inundate trei case şi trei curţi, la Iveşti-o locuinţă şi cinci curţi, iar la Lieşti-două locuinţe şi o curte, conform informaţiilor furnizate de locotenent colonelul Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi.

Judeţul Galaţi s-a aflat sub Cod roşu de grindină şi ploi astăzi, în intervalul ora 14,50-15,50, zonele vizate fiind Tuluceşti, Frumuşiţa şi Scânteieşti.

Au fost semnalate vijelii, intensificări puternice ale vântului, descărcări electrice, averse torenţiale şi a căzut grindină de mari dimensiuni.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: