Italianul care a ucis o româncă în scop de jaf a leşinat în sala de judecată când a revăzut scena crimei

Italianul care a ucis o româncă în scop de jaf a leşinat
în sala de judecată când a revăzut scena crimei

Raluca Elena Şerban şi Gabriel Falloni FOTO stiridiaspora.ro

Judecătorii au cerut o expertiză psihiatrică în cazul bărbatului de 36 de ani, Gabriel Falloni, care a mărturisit că a ucis-o pe Raluca Elena Şerban, o româncă de 32 de ani. Criminalului i s-a făcut rău la audieri şi nu a putut să privească imaginile cu tânăra moartă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Judecătorii din localitatea italiană Aosta au dispus efectuarea unei expertize psihiatrice pentru a stabili dacă Gabriel Falloni, criminalul în vârstă de 36 de ani, care a ucis-o pe românca Elena Raluca Şerban, avea discernământ în momentul în care a ucis-o pe tânăra de 32 de ani, pe 17 aprilie 2021.

Bărbatul de 36 de ani este acuzat de omor deosebit de grav, după ce a ucis-o pe tânăra din România ca să îi fure banii. Dacă în urma expertizei se va constata că avea discernământ la momentul comiterii faptei, riscă închisoarea pe viaţă.

A cerut să fie dus la închisoare

Procurorul de caz a refăcut filmul crimei, iar în momentul în care au fost prezentate în instanţă imagini cu tânăra româncă strangulată şi înjunghiată în gât, lui Gabriel Falloni i s-a făcut rău în sala de judecată, fiind necesară suspendarea procesului pentru aproximativ o oră.

La reluarea şedinţei, bărbatul de 36 de ani a cerut să fie dus înapoi la închisoare. La următoarea audiere, criminalul va trebui să reconstituie în detaliu ce s-a întâmplat în acea zi, când s-a prezentat la casa Ralucăi din via dei Partigiani din localitatea Aosta.

Potrivit anchetatorilor, Gabriel Falloni s-a dus acolo cu scopul clar de a o jefui. Lucrurile au scăpat însă de sub control, iar bărbatul a încercat mai întâi să o stranguleze pe Raluca, iar apoi i-a înfipt un cuţit  în gât şi a lăsat-o să agonizeze până la moarte.

A fugit cu câteva mii de euro şi două telefoane mobile din casa acesteia, dar carabinierii l-au prins trei zile mai târziu. Potrivit instanţei, sentinţa în acest caz este aşteptată la începutul anului 2022, scrie lanazione.it.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Crima unui român şochează Austria. Ucisă cu parul şi abandonată în stradă

Crima din Roman. Tatăl care şi-a înjunghiat gemenele de două luni e în stare de şoc: „Nu a putut fi audiat, doar mormăie“

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările