Imagini spectaculoase cu un râu ieşit din matcă în judeţul Galaţi, filmate din dronă

Imagini spectaculoase cu un râu ieşit din matcă în judeţul Galaţi, filmate din dronă

Inundaţii în judeţul Galaţi, sursa: Laurenţiu Gîdei/Facebook

Ploile torenţiale de miercuri seară din judeţul Galaţi au făcut ca râul Chineja să iasă din albie şi să provoace inundaţii pe DJ 242, din cauză că nu s-au mai făcut lucrări de decolmatare. Apa a intrat în mai multe gospodării din satul Umbrăreşti.

Ştiri pe aceeaşi temă


Din imaginile filmare cu drona se poate vedea cum râul Chineja a ieşit din albie şi a inundat  DJ 242. Traficul este redirecţionat pe alte rute. 
 
Reprezentanţii ISU Galaţi au anunţat că, în prezent, o porţiune de aproximativ jumătate de kilometru de drum este inundat. La faţa locului intervin reprezentanţii cu un utilaj de mari dimensiuni pentru curăţarea şoselei. 
 
Un deputat din zonă face acuzaţii politice şi spune că lipsa decolmatărilor a făcut ca râul să iasă din matcă şi să provoace inundaţii. 
 
„Când "dracu" politic îşi bagă coada, când iresponsabilii ocupă funcţii, când politrucii sunt unşi directori şi devin sclavii partidelor politice! (PNL, USR PLUS, UDMR). Râul Chineja, Tg.Bujor - Umbrăreşti REFUZAT (singura lucrare de decolmatare respinsă politic de marionetele care conduc Apele Române - Administraţia Bazinală de Apă Prut-Bârlad)”,  a scris deputatul Laurenţiu Gîdei, pe Facebook. 
 

Vă recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările